Deblocare BLOCAJ SIM

Standard

Te intrebi de ce Huawei-ul tau iti cere DEBLOCARE BLOCAJ SIM ?

DEBLOCARE BLOCAJ SIM Huawei

DEBLOCARE BLOCAJ SIM Huawei Ascend Y530

Probabil pentru ca ai introdus de prea multe ori cod de retea gresit. Telefoanele Huawei cer codul de retea atunci cand sunt pornite cu un sim dintr-o retea diferita de cea a operatorului de la care au fost cumparate.

Daca se introduce un cod de retea gresit de prea multe ori, telefonul se ‘razgandeste’ si nu mai cere codul de retea. Aceasta este o masura de securitate implementata de cei de la Huawei (si nu sunt singurii) pentru a impiedica utilizatorul sa introduca un cod de retea eronat la infinit…

In imaginea alaturata este ecranul unui Huawei Ascend Y530 care cere deblocare BLOCAJ SIM. In acest moment, chiar daca s-ar tasta codul de retea, telefonul nu ar trece de acest pas. El va cere in continuare codul de deblocare blocaj sim pana cand acesta va fi introdus. Daca nu se introduce aces cod, telefonul nu poate fi utilizat. El cere codul de deblocare Blocaj Sim chiar si cu sim acceptat in el, sim din reteaua initiala. Asa cum se poate observa, se pot face doar apeluri de urgenta nefiind posibile apelurile normale.

Acest cod este echivalentul codului PUK de la cartela SIM, atunci cand se introduce PIN-ul gresit de 3 ori.

Cum se rezolva problema deblocare BLOCAJ SIM ?

Chiar daca in acest moment telefonul este ‘dezafectat’, problema se rezolva relativ simplu. Se completeaza o comanda aici si se solicita si codul pentru deblocare Blocaj SIM. Preturile sau timpul de rezolvare al cererilor poate fi consultat daca dati un click pe imaginea alaturata.

Anunțuri

6 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s