Blackberry MEP 0 LEFT decodare

Standard

Ce faci daca ai epuizat incercarile de introducere a codului la Blackberry?

Daca mai ai incercari ramase, decodarea se face simplu, rapid si ieftin. Vezi o lista cu preturi decodare Blackberry.

Un Blackberry 8520 cu MEP 0 LEFT (contor blocat = incercari epuizate pentru introducerea codului) nu mai poate fi decodat folosind codul de deblocare a retelei. Nu-l ajuta nici macar un factory reset.

Candva, costa 150 ron si era nevoie de telefon (nu se putea face remote), telefoanele erau expediate, dura 2-14 zile. Cu siguranta DM3 va poate ajuta (cautati pe Google) dar nu mai sunt prezenti in Romania (de ce oare?).

Alte solutii pentru rezolvarea acestei probleme ? Update 2014: incep sa apara solutii pentru rezolvarea telefoanelor Blackberry care au MEP 0 LEFT 🙂

Update 2015 : majoritatea telefoanelor Blackberry care au contor 0 (MEP 0 LEFT) se pot decoda pe cablu, se ofera o solutie remote (direct acasa la client).

Citeste aici mai multe despre Blackberry MEP 0 LEFT – verificare incercari ramase.

Anunțuri

16 răspunsuri »

  1. Am un Blackberry 8900 de decodat, imi arata MEP 1 LEFT!! Ma poti ajuta sigur cu decodarea ? Nu vreau sa ajunga la MEP 0 LEFT… m-am jucat de 9 ori si m-am oprit 🙂

    • Daca ramai cu MEP 0 LEFT vei avea o ‘caramida’. Este bine ca te-ai oprit la timp, pentru a fi siguri 100% de cod este nevoie de IMEI, MEP + PRD. Completezi comanda pe site apoi continuam cu el, se rezolva 100% fara griji.

  2. Salutare! Am de decodat un Blackberry 9320 codat pe Orange Romania si are 10 incercari ramase (scrie in paranteza mep 10 left …). As avea nevoie in seara asta de el , sa bag un sim de Cosmote. Ma poate ajuta cineva rapid ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s