Cum deblochezi Blackberry 9320 din Orange ?

Standard

Ce pret are decodarea pentru telefonul Blackberry 9320 ?

Pentru orice telefon Blackberry, pretul decodarii este de 19 ron.

Pretul decodarii nu este influentat de reteaua in care este blocat telefonul Blackberry dar conteaza  IMEI si PRD (rareori MEP).

De ce sa decodezi Blackberry 9320 din Orange?

Decodare Blackberry 9320 din Orange Romania

Decodare Blackberry 9320 din Orange Romania

In general, telefoanele se decodeaza atunci cand se doreste folosirea unei cartele sim din alta retea. Dupa decodare, telefonul va functiona in continuare pe Orange fara probleme.

Mergi de exemplu la munte sau la tara, intr-o zona in care Orange nu are semnal sau are dar este slab si esti nevoit sa folosesti un sim din alta retea (Vodafone sau Cosmote) care are semnal bun in acea zona. Daca telefonul iti este blocat pe Orange, nu vei putea sa-l folosesti acolo decat dupa decodare.

Este sigura decodarea folosind cod de deblocare pentru Blackberry 9320?

Aceasta este cea mai sigura metoda de deblocare  – mult mai sigura decat decodarea pe interfata sau acasa folosind metode ‘neortodoxe’.

Nu este nevoie sa-ti ‘hack-uiesti’ telefonul si sa pierzi garantia – aceasta metoda de decodare este recomandata de producator.

Vezi LISTA DE PRETURI PENTRU DECODARE BLACKBERRY PE IMEI.

Obligatoriu, inainte de decodare, verifici daca mai ai incercari ramase pentru introducerea codului de retea. Citeste aici cum faci verificare contor Blackberry.

6 răspunsuri »

  1. Buna. Cum decodez un Blackberry 9320 care nu este cumparat din Romania? As vrea sa-l folosesc pe Cosmote daca se poate. Marturisesc ca nu ma prea pricep la Blackberry….ma puteti ajuta?

Lasă un comentariu